Heisan
Styret i Norsk Collie Klubb er glade for at vi nå kan lage en spritny helseundersøkelse på colliene våre. Tusen takk til Frode Lingås fra Veterinærhøgskolen, som har stått på for å gjøre undersøkelsen klar til oss.
Vi håper du har lyst til å delta, en undersøkelse pr. hund. Du kan registrere hunder som ikke er her lenger maks. 10 år tilbake. Undersøkelsen gjelder alle norskeide collies.

Nedenfor beskrives undersøkelsen og link til undersøkelsen følger med også. Ta deg tid, finn frem reg.nr. på din hunde(r) som du enten finner på dogweb/mine sider, eller på eierbevis/stamtavle.
Klubben mottar ingen data om innsender eller registrert hund, vi mottar en sammenstilling av resultater, som er basert på alle svar.

Beste hilsen på vegne av styret
Lise-Lotte Wulff
Nestleder Norsk Collie Klubb
Mobil: +47 986 12 308


INFORMASJON:
Helseundersøkelsen for Collie er klar til bruk!
Raseklubben har bedt Veterinærhøgskolen om å hjelp til å gjennomføre en helseundersøkelse på Collie. Siden vi har hatt en undersøkelse tidligere, blir det spennende å se om det er noen forandringer siden sist. Undersøkelsen har en rekke spørsmål knyttet til helse og atferd og vil gi raseklubben en oversikt over forekomsten av ulike sykdommer og atferds-utfordringer. Hvis det er spørsmål/sykdommer du ikke kjenner – hopp over.

Konfidensiell
Veterinærhøgskolen trenger regnummer til forskning på helse, og email for å kunne kontakte eier.
Raseklubben vil IKKE vil få informasjon om hvilke hunder/eiere som har svart, de vil bare få en rapport med forekomsten av de ulike registreringene- så ingen bør være redd for konfidensialiteten.
Vi håper flest mulig vil delta og bidra til å skaffe en best mulig oversikt over rasens helse. De fleste bruker rundt 20 minutter på undersøkelsen;

Finn frem en kopp kaffe, hundens regnummer og klikk på lenken under.
https://nettskjema.no/a/267997

Takk for at du bidrar til en oversikt over rasenes helse!