Treningssamling på Årsøya i Selbu 27.7 - 29.7 2018

Samlingen vil etter ett år med pause bli gjenopptatt i år. Etter flere år på Hunderfossen har klubben i år valgt naturskjønne Årsøya som ligger i Selbu i Trøndelag, 50 min kjøring fra Trondheim og 30 min fra Værnes flyplass i retning Røros.
 
Her disponerer vi hele øya for oss selv. Øya inneholder flere muligheter utenom trening. Det er en stor paviljong med vegger som står til vår disposisjon hele helga, samt tilrettelagte grillplasser etc. Dette kan brukes til sosiale ting, og paviljongen kan også brukes til trening om været ikke er på vår side.
Dere kan lese litt mere om øya her  https://www.facebook.com/aarsoya/ 
 
Samlingen er egnet for absolutt alle enten du er helt uerfaren med trening eller konkurranseutøver. Eneste kravet er at du har collie og lyst og trene/aktivisere din hund. Ikke tenk på at du eller din hund ikke kan noe, dette skal være gøy og sosialt. Alle har vært nybegynnere. Vi håper flest mulig vil komme og være sammen denne helgen. Tilbakemeldingene fra tidligere samlinger har vært positive. Det sosiale vil ha en stor plass også i år. Nedenfor finner du hele invitasjonen i PDF samt skjema for påmelding. Epost for påmelding er: brukssamling2018@nck.no

Invitasjon (klikk)


Skjema for påmelding (klikk)