Kurs - Fjellgjeting - Invitasjon


Norsk Collieklubb ved bruks og aktivitetskomiteen inviterer til gjeterhund kurs i Vågå 8 -10 august 2014


Vi har inngått en avtale med Fjellgjeting ved Ørjan Halvorsen om gjeterhund kurs for collie. Vågå er rimelig sentralt, ca. 3 timer kjøring fra Oslo, Bergen og Trondheim. Dette opplegget har vi veldig stor tro på. Han jobber med og kjenner kroppsgjetere.  I tillegg er han godkjent annlagsbeskriver av alle kroppsgjetere. Har også hatt mange collier på kurs, spesielt i Sverige, men noen også i Norge. Gjennom samtale med han kom det tydelig frem at han kjenner rasen. Det var en reportasje i colliebladet nr. 4/2013 fra noen som har gått kurs hos han. Han har også en egen gruppe på FB. som heter Fjellgjeting.  https://www.facebook.com/Fjellgjeting?fref=ts Kurset vil starte fredag kveld kl. 1900 med teori. Ca. 2 timer. Så praktisk trening lørdag og søndag. Det vil bli plass til 8 hunder.
Drømmen er og kunne få dette kurset gjennomført med bare collie.

Pris
Kr 2000 for første hund. Har eier/fører flere hunder blir prisen fra hund 2 kr 1000.
Det er mulig og få overnatting på en camping rett ved. Fjellgjeting har avtale med denne campingen. Det vil koste kr 350 pr døgn for en hytte med 4 køyer. Hyttene er utstyrt med kjøkken, men har ikke vann og toalett. Dette er tilgjengelig i ett sanitærbygg på plassen. Si fra ved påmelding om dette er noe dere ønsker så videreformidler vi antall hytter vi trenger. Hyttene betales av hver enkelt direkte til campingen ved ankomst. Det er også uteplass med muligheter for grilling og sosialt samvær.

Påmelding
Påmelding skjer til bruks og aktivitetskomiteen ved Catharina Engebretsen, mail
catharinaengebretsen@gmail.com  Kurset betales inn direkte til Fjellgjeting. Kontonr. 15032750270. Merk innbetalingen med navn og at du skal delta på kurs som collieklubben har. Det vil også være mulig for ikke medlemmer og melde på, disse blir registrert etter når påmeldingen kommer inn, og får plass etter medlemmene. Det er første mann til mølla prinsipp for påmelding også for medlemmene.  Siste frist for påmelding er 5. juli 2014. Det er da bindende påmelding. Det er fint om dere melder på så tidlig som mulig slik at vi ser om interessen er stor nok til og gjennomføre dette kurset. Ta kontakt for mere informasjon.

Nord Norge.
Vi har mulighet i september og få han nordover for og holde kurs. Prisen vil da bli noe høyere. Det vil tilkomme reise, opphold og leie av sau/område.  Kurset vil da bli avholdt i nærheten av Tromsø.  Er det noen som kan være interessert i ett slikt opplegg i nord så ta kontakt med Ellinor Monsen
ellinormonsen@hotmail.com eller på telefon 905 18 752. Er interessen stor nok kan dette bli en realitet.